Meltin Puur N.V.
Telefoon:  +597 424-337
E-mail: info@pihnv.com
Facebook:
Website: http://pihnv.com/

Meltin Puur NV Home > Places To Eat > Meltin Puur NV

Meltin Puur is een holdinggroep voor een aantal F & B-organisaties in Paramaribo, Suriname. Daarnaast is Meltin Puur gespecialiseerd in het leveren van adviesdiensten en biedt het antwoorden op moeilijke vragen op het gebied van catering. Meltin Puur is gebouwd op de pijlers van kwaliteit, sfeer, eerlijkheid, flexibiliteit en pure verwennerij.

Als U ooit Paramaribo heeft bezocht, heeft U waarschijnlijk al genoten van een drankje of een maaltijd in een van de restaurants van de organisatie. Of het nu op het mooie terras van Bodega & Grill de Waag is of het moderne en trendy restaurant PUUR.

De Waag :
Vanaf ‘s morgens 09:00 uur kunt u genieten van een heerlijk ontbijt: een broodje, een vers gezet kopje koffie of een glas (h)eerlijk puur vruchtensap. ‘s Middags kan men er voortreffelijk lunchen. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit een ruim assortiment van salades en pastagerechten. In de loop van de middag opent onze tapas bar. De door onze kok gemaakte humus van kikkererwten is een mooie start, maar de ceviche van bang bang, de met 5 sterren bekroonde Surinaamse kippenworst en de wereldberoemde Surinaamse garnalen prijken op de uitgebreide tapaskaart. Bij de tapas kunt u genieten van een goed glas wijn door het unieke wine by the glass systeem.

In de avond serveert de Waag juicy grill gerechten, als baby back ribs, de Porterhouse t-bone steak (600 gram) en gegrilde bang bang filet geserveerd in een bananenblad. Al onze grillgerechten zijn inclusief salade- en soep bar en u heeft de keuze uit verscheidene side dishes

Waterkant 5 
Paramaribo, Suriname
+597 474-514
Website: http://www.dewaag.sr/home/

Puur Deli Cuisine:
Bij Puur Deli Traiteur kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lekkere belegde broodjes, eerlijke Puro koffie, verse sappen, ovenvers gebak, smoothies, pasta’s, diverse salades, verschillende kaassoorten, tapas en nog veel meer. Je kunt daar lekker ontspannend eten maar ook afhalen of laten bezorgen. Puur staat voor eerlijke en verantwoorde producten, en er wordt dan ook met fairtrade en verse producten gewerkt. In de toekomst zal Puur uitbreiden met heerlijke exclusieve delicatessen. 

Johannes Mungrastraat 8d
Paramaribo, Suriname
+597 493797
Website: www.puurparamaribo.com

Baka Djari:
Uw partner in vers brood en patisserie. Altijd dagvers en overheerlijk. Food & Beverage --- PURE & FRESH. Winnaar Healthy Saturday 1.2.Fit! 

Wist U dat?:
Wist u dat er onderscheid wordt gemaakt tussen "nat" en "droog" gebak? Nat gebak is een verzamelnaam voor alle gebaksoorten die slagroom, banketbakkersroom of crème als hoofdingrediënt hebben. Droog gebak is de verzamelnaam van alle andere gebaksoorten, denk bijvoorbeeld aan gevulde koeken, vlaaien en penseegebakjes. Bezoek Baka Djari aan de Kromme Elleboogstraat 3 om meer te weten EN te genieten! 

 

Kromme Elleboogstraat 3
Paramaribo, Suriname
+597 424-337
Facebook: https://www.facebook.com/bakadjari/

The Wine Shop 
The Wine Shop is een bedrijf vol passie voor wijn! Een gespecialiseerde wijnimporteur met ruim 15 jaar ervaring in het Caraibisch gebied. In 2007 hebben wij een wijnwinkel in Suriname geopend. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop Miko of Puro Fairtrade koffie onze collectie wijnen en wijnverpakkingen bekijken. Het assortiment wisselt regelmatig en voorziet in elke gelegenheid, voor ieders budget.

Ons uitgebreid assortiment (meer dan 200 labels) biedt onder andere Riesling, Sauvignon Blanc, Chenin, Pinot Blanc, Pinot Gris, Viognier, Torrontes, Chardonnay, Malbec, Merlot, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Grenache, Bonarda, Pinot Noir, Montepulciano, Carmenère etc. De wijnen worden van over de gehele wereld geïmporteerd. De huidige collectie komt uit Chili, Frankrijk, Italië, Australië, Duitsland, Verenigde Staten, Argentinië, Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland, Mexico, Spanje, Nederland en Portugal. Naast onze wijnen voeren wij ook verschillende sherry’s, ports, Champagnes, mousserende wijnen en dessertwijnen.

The Wine Shop wil graag wat extra’s bieden aan de wijnliefhebber in Suriname. Wij willen u ook graag van dienst zijn bij feesten en partijen. Daarom is er consignatie mogelijk: Voor speciale momenten, die vragen om een bijzondere fles wijn. U kunt ook regelmatig, (tegen een aantrekkelijk tarief), wijnproeverijen bijwonen.

Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd van de Surinaamse wijnmarkt. Wij staan dicht op onze klanten en begrijpen wat zij wensen, maar ook wat de consument er achter wenst. Met onze internationale topproducenten en met onze diepgaande kennis van de lokale markt, afnemers en de consument zijn wij in staat om de best passende wijnproposities te ontwikkelen voor onze klanten. Proposities met altijd een buitengewoon goede prijs-kwaliteits- verhouding en met een hoog innovatief en onderscheidend vermogen.

Frederici Straat 11
Paramaribo, Suriname
+597 476060 /  +597 425456
Facebook: https://www.facebook.com/thewineshopsuriname/

RECENTE ACTIVITEITEN