Caribo Beach Resort

Home > Members > Caribo Beach Resort

Caribo Beach Resort is de perfecte plaats voor mensen van alle leeftijden om te genieten van het buitenleven, met een heerlijke natuurlijke sfeer en het hoogste niveau van comfort en hygiëne.

Dicht bij   Facilities  
Vredige plantagesfeer
authentieke Javaanse restaurants
goed gesorteerde supermarkten
medische faciliteiten
politiebureaus
historische gebouwen
oude plantages
inheemse dorpen
Suralco Paranam fabriek
(bauxite/aluminium fabriek)
Restaurant
Bar
Internet
       
Amenities   Diensten  
airconditioning
TV
warm en koud water
centrale keuken
24-uurs beveiliging

privé parkeergelegenheid

Caribo Beach Resort is voorzien van een kenmerkende witte zandstrand van bijkans 400 meter waar het goed toeven is, ideaal voor zonnebaden onder verkoeling van de heerlijke frisse bries welke constant wordt aangevoerd vanuit de Atlantische oceaan. Het ligt op slechts 40 minuten rijden van het centrum van Paramaribo en 25 minuten rijden van de internationale luchthaven J.A. Pengel.

Caribo Beach Resort, als belangrijk onderdeel van de bloei van Suriname, is populair gebleken bij zowel toeristen als de lokale bevolking.

Langs de unieke strandlijn zijn er open strandhutten waar groepen zich kunnen verpozen en genieten van een magnifiek uitzicht op de rivier en het oerbos aan de andere oever alwaar voorheen plantage Groot Chatilion [ Een voormalig leprozen opvangcentrum uit de 19e eeuw] was gevestigd en thans een waar paradijs is voor de echte vogelliefhebbers vanwege de diverse kolonies aan tropische vogels die aldaar nesten en broeden.

 

Zoveel mogelijkheden!

Vanuit Caribo Beach Resort kunnen diverse tours worden gedaan per autobus of per boot naar andere recreatieoorden, traditionele dorpen van inheemsen en marrons alsmede historische sites worden bezocht. Het welbekende en erkend historisch erfgoed Joden Savanna alwaar rond 1650 de uit Brazilie gevluchte Hugenoten [Franse joden die vanwege de Jodenvervolging Frankrijk waren ontvlucht] hun 1e nederzetting op het westelijk halfrond ooit stichten, is op slechts 25 minuten varen of 50 minuten per auto gelegen van Caribo Beach Resort.

De diverse tours worden verzorgd door samenwerkende partners van Caribo Beach Resort en kan ter plaatse worden geboekt voor dag- of weekendtrips.

Accommodatie en faciliteiten

Accommodaties
Het Caribo Beach Resort biedt tal van overnachtingsmogelijkheden van zeer luxueus tot het outdoor kamperen in de hangmat te midden van de natuur.

Caribo Beach Resort beschikt over 20 comfort hotelkamers voorzien van alle gemakken en luxe als ook een appartementencomplex met 10 zeer ruime units voor zowel kleine als grote groepen, ideaal voor groepsreizen.

Een grote geheel overdekte evenementenhal met een vloeroppervlakte van bijkans 1000 m2 staat garant als decor voor tal van leuke activiteiten zoals dansavonden, podia kunsten, speciale thema-avonden of kan ook worden gehuurd voor het huisvesten van shows, bruiloften en private party’s.

Alle accommodaties 

Overige faciliteiten
Caribo Beach Resort beschikt ook over een discotheek met een ruim dakterras en 4 speciaal ingerichte appartementen. Over het geheel complex zijn uitstekende looppaden aangelegd waardoor het maken van plaatselijke wandelingen zeer aantrekkelijk is te midden tal van inheemse sierplanten, heesters en wuivende palmen….Zowel de zonsopkomst als zonsondergang aanschouwen, vormt op zich een speciale beleving voor de echte natuurliefhebber. Caribo Beach Resort beschikt tevens over ruime parkeergelegenheid en kunnen gasten met eigen voertuig altijd rekenen op gratis parkeren op het terrein.

Aanrader

De zonsopgang die te zien is boven de met bomen omzoomde horizon, terwijl de slaperige donkere rivier langzaam ontwaakt tot een majestueuze bruisende stroom en de vogels overvliegen om de dag te in te luiden en frisse energie naar Caribo Beach Resort te brengen.

Op het Caribo Beach Resort verveelt de gast zich geen moment vanwege de diverse attracties en activiteiten. Indien vanwege het getij zwemmen in het afgebakend deel van de rivier niet aantrekkelijk is, biedt het zwembad met sundeck uitkomst als ook een speciaal kinderbadje. Caribo Beach Resort heeft een welvoorziene keuken en bar waar de gast geheel aan zijn of haar trekken komt en optimaal wordt verwend met typische tongstrelende hoogstandjes uit de Surinaamse cuisine.

MENU

 

Ook aan de kleintjes is er gedacht en is een leuke kinderspeeltuin aanwezig met voldoende ruimte voor sport en spel. Indien de gast ook zijn of haar conditie op peil wenst te houden, is er een Gym & Fitness center waar onder deskundige begeleiding kan worden gewerkt aan behoud van optimale fitheid.
Caribo bouwt verder!
Een massage en health salon zal binnen afzienbare tijd in gebruik worden genomen alwaar lichaam massages, pedicure-en manicure behandelingen alsook het verzorgen van haar en huid een aparte beleving zal opleveren.