Krasnapolsky

Home > Members > Krasnapolsky
Krasnapolsky

In het centrum van Paramaribo vindt u Hotel Krasnapolsky, sinds meer dan veertig jaar een van de toonaangevende hotels in Suriname. Hotel Krasnapolsky is een van de meest centraal gelegen hotels en is een bekend deel van Paramaribo geworden door haar karakteristieke uitstraling.

Close to   Facilities  
Downtown Paramaribo
Shops
Malls
Cultural sights
Restaurants
Banks
Telecom companies
4 room types
Terras pool with view over the city
Fitness centre
5 Conference rooms
Ballroom
Weddings & parties
       
Amenities   Services  
42" flat screen TV
Air-conditioning
Alarm clock radio
Bathrooms with hot/cold water
Free internet access
Lavazza coffee facilities
Private balconies
Safe
Small refrigerator
Telephone
Writing desk
Free wifi
Secured parking
Airport shuttle
Bell boy service
24 hour front desk service
Complimentary breakfast
In house tour operators
Hairdresser
Laundry & room service
Wake up calls
Krasnapolsky
Krasnapolsky

Dit gerenommeerde hotel is de ideale locatie voor toeristen en zakenreizigers die prijs stellen op kwaliteit gecombineerd met de bekende Surinaamse gastvrijheid. Hotel Krasnapolsky biedt haar gasten faciliteiten, diensten en voorzieningen van hoge kwaliteit. Door de aantrekkelijke omgeving van het hotel voelt men zich meteen na aankomst thuis: een gezellig diner, een perfecte cappuccino of een snelle, maar uitstekende snack. Hotel Krasnapolsky biedt een ruime keuze aan culinaire verwennerijen op ieder moment, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in de verschillende restaurants in het hotel: Rumors Lounge Café, Cabana 39, Pizza Boys, Popeyes en een binnenkort nieuw te openen restaurant.

Hotel Krasnapolsky, met 84 kamers, is recentelijk gerenoveerd. De kamers hebben nu een moderne uitstraling, met alle noodzakelijke voorzieningen. Door het gebruik van stevig en duurzaam materiaal zijn de kamers luxe, comfortabel en heerlijk voor een goede nachtrust.

Hotel Krasnapolsky heeft een aantal unieke faciliteiten, dat het tot een van de meest gevraagde accommodaties van Suriname maakt. U heeft een schitterend uitzicht over het centrum van Paramaribo. Een duik nemen in het zwembad op de derde verdieping met prachtig uitzicht over Paramaribo is een onvergetelijke belevenis. Het zwembad is een rustgevende oase in het drukke stadscentrum, met een prachtig terras waar u kunt genieten van een drankje, snack of maaltijd.

Krasnapolsky
Krasnapolsky

facilities

Krasnapolsky

Krasnapolsky heeft ook een uitgebreide en unieke fitnessruimte die voor hotelgasten gratis is. De fitnessruimte bevindt zich naast het zwembad op de derde etage en beschikt over alle noodzakelijke apparatuur voor een basis workout. Via de glazen wand van de fitnessruimte die over het zwembad uitkijkt, kunt u genieten van de prachtige tropische sfeer: een unieke ervaring. De ruimte heeft airconditioning, wat zorgt voor een koele en aangename atmosfeer.

Krasnapolsky biedt u ook de mogelijkheid om Suriname te beleven. Het reisbureau aan de buitenzijde van het hotel organiseert tours die u zowel de stad als het binnenland laten ervaren.

Gasten kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid. Wij zorgen ook voor uw transport van en naar de luchthaven.

Krasnapolsky