Marina Resort Waterland

Home > Members > Marina Resort Waterland
Marina Resort Waterland

Op nog geen 50 minuten rijden vanuit Paramaribo vindt u een prachtig gelegen marina resort aan de oever van de Surinamerivier, net buiten Domburg. Zodra u het resort binnenkomt zal de eerste impressie die u krijgt die zijn van een resort in een natuurlijk, landschappelijk ontworpen resort middenin een ongerept bos. U ziet de luxe bungalows en de prachtige natuurlijke omgeving. Dit is het mooiste resort in Suriname, met haar exotische bomen en planten, unieke sculpturen en meren.

Faciliteiten

In de nabijheid van   Faciliteiten  
 Domburg
Whitebeach
Paranam
Botanische tuin aan
de Meursweg(Para Flor Horti)
Onoribo en Indiaans aardewerk
Vlindertuin Lelydorp
Berlijn
Powakka (indiaans dorp)
Carolinakreek
Jodensavanna
Speeltuin
Watersporten
Steigers met ontvanger
voor het zeilen met stromend water
elektriciteit en boothelling
Zandstrand en ligstoelen
Pergola en zitplaatsen met uitzicht op
de fontein
Tropische
aangelegde tuin
met wandelpaden
Vijver met
lokale flora en fauna
Skelters voor alle leeftijden
BBQ Houtskoolpakketten voor de huisjes
Voor de vroege vogels
een schitterende zonsopkomst
vanaf de steiger.
       
Voorzieningen   Diensten  
Volledige ingerichte keuken,
Warm en koud stromend water,
Bad en toilet, gastentoilet,
Flat screen TV
met satelliet kanalen,
Airconditioning
in de slaapruimten
24/7 beveiliging op het parkeerterrein  
voor gasten die in het resort verblijven 
Bar
Open lunchbuffet op zondag
Internet
(alleen in het paviljoen)
Marina Resort Waterland
Marina Resort Waterland

Een ander kenmerk dat dit resort uniek maakt is dat het de eerste privé jachthaven in Suriname heeft. Bij deze speciaal aangelegde drijvende jachthaven voorzien van elektriciteit, water en verlichting op de rivier kunnen bezoekende zeilers veilig aanleggen en een tijdje op het droge ontspannen. Sommigen van hen laten hun boot weken- of zelfs maandenlang, vliegen terug naar waar zij vandaan kwamen om zich bezig te houden met hun zaken en keren dan terug naar hun tweede huis. Lokale watersporters profiteren van de solide betonnen helling om hun boten vanaf de trailer in het water te krijgen.

Marina Resort Waterland is ook ideaal voor families, met kano’s en kleine waterfietsen die uitgerust zijn met veiligheidsvoorzieningen, waarmee men op de rivier kan ontspannen. De zeven ruime en open huizen zijn volledig ingericht, zodat u rustig van de serene en veilige omgeving kunt genieten. U komt helemaal los van de drukte, stress en het lawaai. Het is alsof u terug gaat in de tijd, maar wel met moderne gemakken. Het resort beschikt over een bar, een restaurant en natuurlijk kunt u wandelen aan de waterkant tussen exotische bomen en planten, waarvan velen ongemoeid zijn gelaten en anderen uit het buitenland zijn gehaald door de projectontwikkelaars.  

Marina Resort Waterland
Marina Resort Waterland
Marina Resort Waterland

De mensen komen hier voor een uitstapje in het weekend; het geeft een voorproefje van waar men van kan genieten tijdens een langer verblijf. De afgelegen locatie en het prachtige uitzicht over het tropisch woud aan de overkant van de rivier geven de gasten het gevoel alsof ze in een tropische oase zijn beland. Er bevindt zich een super ontspannende relaxzone rondom een grote fontein waar het geluid van het water alleen maar concurrentie heeft van de bries in de bomen. Het overdekte terras dat op het strand en de jachthaven uitkijkt wordt bijna altijd gestreeld door de frisse wind vanaf de rivier. Het restaurant is een unieke nautische hotspot waar zeilsporters komen om hun zeebenen te strekken en omwonenden aan het einde van de dag bij elkaar komen. De Howler Monkey Bar maakt dit de ideale plek voor recreatieve en zakelijke doeleinden.

Marina Resort Waterland

Als u van de natuur, van luxe en van de fantastische zonsopkomst over de rivier, niet al te ver van de stad wilt genieten is dit resort beslist een aanrader. Marina Resort Waterland organiseert ook evenementen zoals unieke, intieme bruiloften of teambuilding sessies voor bedrijven.

Marina Resort Waterland