Queens

Home > Members > Queens
Queens

Welcome to Queens Hotel.

Queens hotel is een warm 3-sterren hotel met een toplocatie in het toeristisch centrum en staat bekend als één van de levendige hotels van Paramaribo. Wij zijn omringd door verschillende restaurants en het is van hieruit slechts enkele minuten lopen naar historisch en down-town Paramaribo.

Facilities      
Luchthaven pendeldienst
op aanvraag
Gratis ontbijt van
7.00 am - 11.00 am (ontbijtterras)
Gratis Wi-Fi in de lobby,
elke kamer, business lounge
Business ruimte
Room service
Personenlift
Gymzaal
Conferentie faciliteiten (2)
Gratis toegang tot club ‘Euphoria’
10% korting bij
bar & restaurant ‘The Garden’
Masseuse op aanvraag
Babybedden op aanvraag
Wasfaciliteit op aanvraag
Strijk faciliteit

Met 30 ruime kamers, van 'standaard' tot 'executive' en vriendelijk personeel laat Queens hotel een blijvende indruk achter bij haar gasten. Met kosteloos Wi-Fi in het hotel, 24 uur service, luchthaven transport service, dagelijks een gratis en gevarieerd ontbijtbuffet en de business/ conference lounge grenzend aan onze binnentuin als belangrijkste service elementen.

Bij ons kunt u genieten van de dagelijks gevarieerde ontbijtbuffets tot de rustgevende werking van de tropische binnentuin. 

Queens
Queens

Verder bent u hier ook op het juiste adres voor exotische drankjes en gezellige muziek op haar barterras The Garden en in club Euphoria, de ‘hot spots’ van het uitgaanscentrum en

Queens is het eerste hotel dat na hotel Torarica is opgericht in het uitgaanscentrum (het zogenoemd Stichting Uitgaanscentrum Paramaribo/ SUP gebied). Queens hotel is opgericht in 2005 met zakenreizigers als voornaamste doelgroep. Het hotel, bestaande uit 2 verdiepingen is onlangs gerenoveerd. Een andere mijlpaal voor het hotel was de ISO 9001:2008 certificering in 2015. Zo wordt Queens hotel steeds meegenomen in nieuwe innovaties.

Kamer type Aantal Bedden
Single 7 1 kingsize bed
Double/twin 19 2 queensize bedden
Executive 3 1 kingsize bed
Royal Executive 1 1 kingsize bed


Op aanvraag kan er een extra bed op de kamers geplaatst worden tegen een standaardtarief.

Each comfortable standard room has its own balcony and is equipped with airconditioning, television, alarm clock-radio, telephone, fridge, coffee-making facilities, hairdryer, safe, and wifi.

The spacious bathrooms have hot and cold water.

In addition to the standard rooms we can offer you the chance to stay in an Executive or Royal Executive room. These are very large and benefit from an additional private relaxation room, where you can recuperate in peace after a strenuous day. Executive rooms come with either steam room, sauna or conventional bathroom.

Queens
Queens

Banqueting and Events

Queens hotel beschikt verder over 1 conferentiezaal met de volgende faciliteiten (complementary):

Tafels, Stoelen, Katheder, Airconditioning, Schrijfpapier, Potloden, Wi-Fi
Dranken: gebotteld water, koffie en thee
Apparatuur: Beamer + scherm , Geluid + microphones

Note: consumptie kan op aanvraag ook geheel gearrangeerd worden.

Queens
Queens
Queens