Fabian Vas Experience

Home > Members > Fabian Vas Experience

‘Fabian Vas Experience’ is een jong bedrijf dat natuurliefhebbers naar plekjes brengt waar andere tourorganisaties niet komen. In kleine groepjes, begeleid door Fabian zelf, maakt u kennis met de prachtige natuur van Suriname. Hij heeft ruime ervaring in het verkennen van het land en is gespecialiseerd in tours op het water.

Fabian Vas streeft ernaar zijn gasten op een dynamische manier kennis te laten maken met de flora en fauna van Suriname, zodat zij de energie waar de natuur zo vol van is zelf kunnen voelen. Naast het verzorgen van tours wil Fabian zijn doel ook bereiken door de schoonheid vast te leggen op foto en video. Hij werkt samen met verschillende internationale filmproducenten en helpt hen de weg te vinden tijdens hun reizen door Suriname. Zodoende zien niet alleen Surinamers, maar ook mensen elders ter wereld, wat Suriname allemaal te bieden heeft. Passie voor het ongerepte en liefde voor de natuur vormen zijn motivatie.

Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience

Voor Fabian voelt iedere keer dat hij door Suriname reist
als een droom die uitkomt en hij wil graag dat u hetzelfde ervaart!

Fabian Vas Experience

Para rivier / Suriname rivier experience


Tijdens deze heerlijk ontspannen tocht laat Fabian u enkele prachtige verscholen plekjes langs de Para rivier en de Suriname rivier zien. Vanuit het water kunt u apen, ijsvogels, papegaaien en vele andere vogelsoorten spotten. Geniet van de mysterieuze kreekjes, staar vol verwondering naar de reuze bomen en relax op de zandbank in het midden van de Suriname rivier.

Watersport experience
Een actieve tour voor mensen die op zoek zijn naar een adrenaline-stoot en hele leuke ervaring. Op de Suriname rivier kunt u gaan waterskiën, wake boarden of tuben. U kunt natuurlijk ook gaan zwemmen en ontspannen op het kleine strand.

Airboat experience: (binnenkort)


Op deze speciale tour voert Fabian u door de zwampen van Saramacca in een airboat. U zult over het ondiepe water heen snellen en wanneer u de wind in uw haar voelt, zal het lijken alsof u over het water heen vliegt! Wees niet bang om een beetje vies te worden terwijl u over de modderbanken nabij de zee zoeft. Het wordt zeker een onvergetelijke ervaring voor u!

Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience
Fabian Vas Experience

videos


Kasikasima Teaser


Kasikasima Movie


People of Galibi 2015