Purity Tours & Services Home > Tour & Travel > Purity Tours & Services

N. V. Purity Tours & Services is een veelzijdige, full service touroperator. Wij dragen Suriname zowel thuis als in het buitenland uit als een uitstekende bestemming voor vakanties, met incentives voor specifieke groepen zoals beroepsgroepen, sportgroepen, toeristen enz.

Om haar doelen te bereiken biedt Purity alle toeristische mogelijkheden van Suriname inclusief hotels, appartementen, vakantiehuizen, lodges in het binnenland en toeristische attracties. Purity is een relatief jonge onderneming die speciale belangstelling voor de natuur en duurzaam toerisme heeft en zich voornamelijk richt op de Nederlandse en Belgische markt. Het bedrijf is ook actief door geheel Europa en wil uiteindelijk Suriname over de hele wereld uitdragen.

Purity Tours & Services
Purity Tours & Services

Purity is een beginnende touroperator die bestemmingsmarketing nauwlettend in de gaten houdt met het doel om internationale touroperators en reisagenten te overtuigen van de attracties van dit land als toeristische bestemming. Purity zal in de toekomst ook individuele klanten benaderen, veelal via e-marketing.

Purity is klantgericht en volledig erop gericht de belangen van de klant te waarborgen. Purity heeft een aansprakelijkheidsverzekering met maximale dekking in Suriname. In dat opzicht bieden wij garanties voor veiligheid en kwaliteit aan onze klanten, net zo goed als elders in de wereld.

Purity is lid van de Stichting Toerisme Suriname, een overheidsinstantie. Purity is ook lid van SHATA, een organisatie die ondernemingen die betrokken zijn bij de toerisme-industrie in dit land bijeenbrengt.

Purity’s slogan: Suriname maakt de avonturier in u wakker

Purity biedt de beste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.
Purity biedt niet alleen reisarrangementen. Wij bieden op maat gemaakte trips: wat de klant wenst.

Duurzaam toerisme is heel belangrijk voor Purity; we zijn lid van Stichting Samarja, een toonaangevende milieuorganisatie. Wij zijn gecertificeerd door Travelife, de internationale organisatie voor duurzaam toerisme.

Wat wij bieden

  • Gratis reisadvies
  • Hotels in Paramaribo en daarbuiten
  • Tours en excursies
  • Auto- en fietsverhuur
  • Transfers
  • Stageplekken en vrijwilligerswerk
  • Souvenirs
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services
Purity Tours & Services