Tiger Tours and Travel

Home > Members > Tiger Tours and Travel

ABOUT US:

Tiger Tours and Travel is een dochteronderneming van Tiger Bustransport. Door de jarenlange ervaring in het transporteren van gasten voor verschillende bedrijven naar verschillende bestemmingen in Suriname en daarna verschillende bestemmingen in Guyana heeft Tiger bustransport besloten om de uitvoerder van tours te worden in Suriname en Guyana onder de naam Tiger Tours & Travel. Tiger Tours & Travel biedt en voert tours uit die op een duurzame manier in ontwikkeling blijven. Onze missie is om in samenwerking met andere toeristische ondernemingen een kwalitatieve aangevraagde product te bieden aan de consument. Met eerbied aan de natuur en lokale bevolking in Suriname en Guyana willen wij daarom een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van de desbetreffende landen en zijn wij in staat om in samenwerking met Tiger Bustransport gereduceerde tarieven te hanteren. Onze visie is om op een maatschappelijk verantwoord manier samen met Tiger Bustransport een bijdrage te leveren aan de toeristische ontwikkeling in Suriname en Guyana. Wij bieden en voeren tours uit die op een duurzame manier in ontwikkeling blijven. Ook staat de veiligheid van onze gasten hoog in het vaandel.

WIST U DAT:
Op 23 November 2017 ontvingen wij het Travelife Partner Certificaat en zijn wij nu Travelife Partner waardig.

WIJ BIEDEN LOGISTIEKE DIENSTEN:

Met logistieke diensten bedoelen we elke handeling die verricht moet worden bij het arrangeren van een tour vanaf de aanvraag tot de evaluatie na de tour. De tour wordt naar wens van de aanvrager geplanned en uitgevoerd.

Onze diensten:

- Hotels, appartementen en lodges in Suriname en Guyana
- Transfers
- Inzetten van gidsen
- Adviezen

WAT MEN ZEKER VAN ONS BEDRIJF MOET ERVAREN IS DE GOEDE, SNELLE EN FLEXIBILE SERVICE.

- Wij beschikken over teammembers met de nodige kennis en ervaring.
- Wij zijn 1x 24 uur bereikbaar
- We Beschikken over ervaren en Nederlands/ Engelsesprekende gidsen
- Zorgen voor tevreden gasten

BUSTRANSPORT:
• Goed onderhouden en airconditioned bussen
• Comfortabele zitbanken
• Elke bus is voorzien van EHBO kit en brandblus apparaat
• Ervaren en goed geklede buschauffeurs
• Een van de belangrijkste punten die u mag verwachten van de bustransport is dat we er alles aan doen om gasten te vervoeren in een veilige bus op een veilige manier.

Uitgaansgelegenheden:
Ons kantoor is gevestigd in het gebouw van La Petite Maison te Waterkant. Het kantoor is op loopafstand van het Onafhankelijkheidsplein, het stadscentrum, Fort Zeelandia, het Waaggebouw en de Centrale markt.
Eetgelegenheden:
Eetstentjes langs de waterkant, Restaurant Jiji’s , Bodega en grill De Waag en
Restaurant De Gadri.