Waterproof Tours

Home > Members > Waterproof Tours

Waterproof Tours is een bedrijf dat tours organiseert voor zowel individuen als groepen. Onze specialiteit is het samen met de klant een op maat gemaakte trip samenstellen, die unieke en minder bekende accommodaties en resorts kan omvatten. Dit bereiken we door persoonlijke aandacht en heldere communicatie, met de nadruk op kwaliteit.

Sinds 2008 organiseert Waterproof Tours speciale trips. Wij stellen deze gevarieerde en informatieve arrangementen zorgvuldig samen met veel aandacht voor detail. Deze rondreizen zijn alleen bij Waterproof Tours te boeken, maar de ervaringen van onze gespecialiseerde collega’s worden hierin meegenomen. Enkele goede voorbeelden zijn de Sunset and Dolphins Trip, The Sugar Trail, Moengo Cultural Experience en de Sea Turtles Evening Tour.

Waterproof Tours was de eerste touroperator in dit land die gecertificeerd werd door de internationale duurzaamheidsorganisatie Travellife. Door onze persoonlijke service en aandacht voor detail is Waterproof de partner bij uitstek om een speciale tour te organiseren die inspeelt op de wensen van de klant en een unieke ervaring garandeert.

Waterproof Tours
Waterproof Tours

Wij luisteren naar u


Bij ons is het gebruikelijk om naar de wensen en voorkeuren van de klant te luisteren om zo het ideale arrangement samen te stellen. Uw wensen hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Onze kracht ligt in onze uitstekende expertise en een groot netwerk van betrouwbare partners.

Buiten de gebaande baden – wij zoeken het ongewone en maken het mogelijk. We zorgen voor een naadloze overgang van het ene naar het andere onderdeel van het arrangement. De juiste planning en gedetailleerde informatie zorgen voor een vlot en zorgeloos programma.

Onze nauwkeurige wijze van organiseren betekent dat u niet steeds naar Paramaribo hoeft terug te keren. We houden ons aan uw ideeën, wensen, budget en verwachtingen.

Drie van de absoluut beste die snel bijdragen aan een onvergetelijke tijd

  • Sunset and Dolphins Trip. Een fantastische excursie in de frisse lucht op de rivier, compleet met dranken en hapjes. Magische ontmoetingen met dolfijnen. De trip duurt drie uren maar u heeft erna het gevoel alsof u veel langer weg bent geweest.
  • Sugar Trail. Een informatieve en onstpannen trip waar u te weten komt hoe anders Suriname is en waar de suiker vandaan komt. Bezoek de overblijfselen van suikerplantages en luister naar hoe de slavenhandel aan de basis lag van de suikerindustrie – en hoe de suiker werd geproduceerd. U kunt de trip afronden met het proeven van een van de bijproducten van suiker: een rum cocktail.
  • Sea Turtles Evening Tour. Tijdens het legseizoen komen de enorme schildpadden aan land om hun eieren op het strand onder de sterrenhemel te leggen. Het strand ligt ongeveer een uur van Paramaribo. Het is een unieke ervaring.
Waterproof Tours
Waterproof Tours
Waterproof Tours
Waterproof Tours