Eenjarig bestaan SHATA

03-11-2017

Youtube Channel Art.jpg

From left to right: Karin Refos (STAS), Marc Waaldijk (SHATA), Rabin Boeddha (SHTTC).

“Een mijlpaal voor de SHATA”

 

Op 3 november had de Suriname Hospitality and Tourism Association de eer om haar 1 jarig-bestaan samen met de sector te vieren in het Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC).

Samen met STAS vertegenwoordiger, Karin Refos, directeur Marc Waaldijk, ministerie van HIT vertegenwoordiger, SHTTC directeur Rabin Boeddha en speciale gastspreker James Hepple, legde de managing director van de SHATA, Sinfra Zaandam, de nadruk op het belang van de sector voor de ontwikkeling van een land zoals Suriname.

Managing director of the SHATA, Sinfra Zaandam.

“Er is weer bloei in de sector. Het toerismeproduct baant zich een weg in de Surinaamse samenleving en is in staat een steeds bredere draagvlak te creëren binnen alle lagen van de bevolking.”

De SHATA kon met trots haar prestaties gedurende het hele jaar presenteren, terwijl zij nog steeds nieuwe, innovatieve lopende projecten heeft.

Nu het jaar bijna voorbij is, zal de SHATA samen met haar trouwe leden een nieuw en verbeterd plan hebben.

“Alleen met de ondersteuning van de sector kunnen wij ervoor zorgen dat de SHATA nog meer zal groeien en kwalitatief verder zal ontwikkelen”, zegt Zaandam.

Ministry of Commerce, Industry and Tourism representative.