Jacana

Home > Members > Jacana
Jacana

Ontdek Jacana Amazon Wellness Resort, waar nooit tevoren in Suriname ideeën over gezondheid, natuur, schoonheid en ontspanning zo indrukwekkend gecombineerd zijn om een prachtige oase tot stand te brengen en culturele tradities mee te nemen naar de toekomst.

Jacana Amazon Wellness Resort is een weelderige groene wereld middenin Suriname’s drukke hoofdstad Paramaribo, ontworpen om de schoonheid van het Amazone regenwoud te belichten. Het is een plek waar wellness en de schoonheid van Suriname’s binnenland samenkomen en waar men kan zich kan richten op tot zichzelf komen in de natuur. Laat u onderdompelen in een sfeer van prachtig aangelegde tropische tuinen en een zorgvuldig gecultiveerd bamboe pad van ontwikkelde bamboe uit het diepste woud, dat een kalme sfeer voor een private escape creëert. Er zijn diverse indrukwekkende waterpartijen, een waterval die zich een weg baant naar het eco-zwembad, een zwembadbar en eilandjes. Sula stroomversnellingen, het buiten aquarium en een zwembad met natuurwater staan voor plezier voor de hele familie.

Dicht bij   Faciliteiten  
Flex Mall
Hermitage Mall
Zorg en Hoop Airport
Movie Theater
Restaurants
Banks
Oase Sport Center
Fresh fruit and vegetable market
3 Room Types:
One Bedroom, Two Bedroom,
Wellness Suite (with Jacuzzi)
Falawatra Grill Restaurant
Lounge Bar
Swimming pool with waterfall
Swim-up Bar
Massage in our Spa Room
Botanical Gardens
VIP Deck
Board Room
Conference Room
Tukuispan
Yoga Classes
       
Amenities   Services  
42" flat screen TV
Air-conditioning

Alarm clock radio
Bathrooms with hot/cold water
Free internet access
Lavazza coffee facilities
Private balconies
Safe
Small refrigerator
Telephone
Writing desk  
Free wifi
Secured parking
Bell boy service
24 hour front desk service  
Complimentary breakfast
In house tour operators

Hairdresser
Laundry & room service

Wake up calls  
Jacana
Jacana

Bij Jacana begint de eerste stap van de terugkeer van het lichaam naar een gezonde lichamelijke conditie met Kangen Water. Dit is geïoniseerd puur alkaline water, rijk aan antioxidanten, dat het lichaam terugbrengt naar een staat van zelfheling.

Welzijn begint ook met gezonde gerechten; daarom worden verse lokale ingrediënten geselecteerd om een menu dat een Caribische fusion accentueert te presenteren in het Falawtra Grill restaurant.

Het volledige wellnesspakket ondergaan is de ultieme zelfverwennerij; diverse massages met organische oliën verrijkt met exotische inheemse vruchten en planten. In de traditionele Amazoniaanse Tukuispan hut u kunt aan yoga en meditatie doen.

Zeg geen vaarwel aan het eind van uw verblijf, maar zeg ‘tot de volgende keer’ met ons Jacana Vacation Club lidmaatschap. Partnerschap met stichtingen zoals Conservation International en Amazon Conservation Team zorgt ervoor dat Jacana proactief omgaat met duurzaamheid, om wat dit groene land zo bijzonder maakt te behouden. 

Jacana
Jacana