Access Suriname Travel Home > Tour & Travel > Access Suriname Travel

Over Access Suriname Travel

Access Suriname Travel heeft meer dan 23 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Suriname. Als eerste Destination Management Company in Suriname geeft zij passend en deskundig reisadvies. In de loop der jaren heeft Access Suriname Travel zich ontwikkeld tot één van de meest prominente reisorganisaties van Suriname met een breed en gevarieerd aanbod.

Niet voor niets heeft de organisatie de Suriname Customer Service Award gewonnen. In 2016 heeft ze het volledige reisschema voor het populaire Nederlandse tv-programma Erica op Reis samengesteld en heeft ze in het verleden vele bekende Nederlanders mogen begeleiden zoals onder andere Floortje Dessing, Chris Zeegers en Adriaan van Dis.

Danpaati

Access Suriname Travel

Sinds 2014 is Access Suriname Travel de trotse eigenaar van Danpaati River Lodge.Een prachtige lodge op een eiland in de Boven-Suriname Rivier met een paradijselijke omgeving.

Winnaar van de Luxury Retreat of the year in 2015 en de Zoover award in 2014.  In de omliggende dorpen wonen de Saramaccaners die nog steeds volgens eeuwenoude Afrikaanse tradities leven. De cabins zijn gebouwd in traditionele Saramaccaanse stijl en comfortable ingericht.

Er is een zwembad en een terras boven de rivier om lekker te ontspannen.

Duurzaam en cultureel verantwoord reizen

Met het team op Danpaati River Lodge wordt gekeken hoe we sociaal culturele projecten kunnen opzetten die bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale bevolking, zoals het oprichten van een mediatheek voor kinderen, een alfabetiseringsproject en het ontwikkelen van bewustwording rondom afval.

Access Suriname Travel

Frederiksdorp

Access Suriname Travel

Plantage Resort Frederiksdorp is het centrum van de rechteroever van de Commewijnerivier, een gebied van ongeveer 30 km breed en 11 km diep dat zich uitstrekt van het Atlantische strand van Braamspunt helemaal naar de Warappa kreek. Tegenwoordig uitgeroepen tot UNESCO World Heritage, een goed bewaarde historische verbinding uit de 18e eeuw. De historische gebouwen van de voormalige koffie en cacaoplantage zijn ingericht als comfortabele toeristische appartementen met airconditioning, wifi, warm water, een zwembad met een ruim pooldeck en een groot terras met uitzicht op de rivier de Commewijne. Er zijn vele manieren om de omringende flora, fauna, cultuur en de geschiedenis te verkennen. Per boot, te voet of per fiets. Door een verblijf op Frederiksdorp met Danpaati River Lodge te combineren krijgt u een completer beeld van de plantage periode, de marrongeschiedenis en de hedendaagse, in stand gehouden, Afrikaanse tradities.

Access Suriname Travel
Access Suriname Travel

Mi Gudu

Access Suriname Travel is eigenaar van Mi Gudu River Cruiser, een 28 meter motorjacht, dat plaats biedt aan maximaal 75 gasten voor dag charters. Ze heeft daarnaast 6 twee persoonshutten voor een comfortabele cruise-ervaring. De salon aan boord van de Mi Gudu is de ideale locatie voor een vergadering, een productpresentatie, een brainstormsessie, cultureel hoogtepunt of verjaardag.

Access Suriname Travel
Access Suriname Travel

River cruiser Mi Gudu is uitgerust met een modern, professioneel uitgeruste keuken die voldoet aan alle moderne eisen. Er kan een buffet worden aangeboden in de salon voor grotere partijen of er wordt aan tafel geserveerd voor kleinere groepen. U kunt ook deelnemen aan één van onze vaste cruises, zoals de Sunday Sunset Cruise of de Plantage Tour.